home bedrijf producten diensten techniek showcase support contact

Ontwerp en frequentieplanning voor Industriële WLAN's voor binnen en/of buiten met mobiele gebruikers

In de industrie worden duidelijk andere eisen gesteld aan een WLAN systeem dan in een kantooromgeving of een statisch netwerk buitenshuis. Gebruikers moeten zich vrij binnen de industrïele omgeving kunnen bewegen zowel binnen als buiten op het bedrijfsterrein. In deze situaties wordt gesproken over netwerken waarbij de gebruiker overschakeld van Access Point naar Access Point  (roaming.) De vele Access Points verspreid over het complex dienen een bedrijfszeker netwerk te vormen, waarbij omgevingsfactoren en klantspecificaties doorslaggevend zijn voor de keuze van de beschikbare WLAN technologiën.

Op consultancy basis uitgevoerd inventarisatie en advies traject waarbij wensen en beschikbare technnische oplossingen de basis vormen voor een totaal Wireless netwerkontwerp.

Gebaseerd op het ontwerp kunnen de geraamde kosten in kaart worden gebracht,  wordt de geselecteerde technische oplossing in de praktijk getest en worden theroretische en praktische gegevens met elkaar vergeleken.

De praktische gegevens en het aangepaste netwerkontwerp maken het mogelijk de frequentieplannning uit te voeren en het draaiboek voor de realisatie samen te stellen.

Klik hier om terug te gaan naar Diensten en Turn-Key oplossingenEtherConnect
Dr. Lelykade 22a
2583 CM DEN HAAG

Tel. 070-3520672
Fax. 070-3506914
info@etherconnect.com