home bedrijf producten diensten techniek showcase support contact

Ontwerp en frequentieplanning voor Fixed Wireless Access netwerken met stationaire gebruikers

Fixed Wireless Access netwerken worden buitenshuis toegepast voor Internet, Data, Telefonie en Video door Wireless Internet Service Providers, Telecom Operators, lokale- en landelijk overheden en beveiligingsbedrijven.

In deze situaties wordt gesproken over netwerken waarbij de aansluitingen binnen het netwerk stationair zijn en communiceren met de op vaste plaatsen opgestelde basisstations. De vele basisstations verspreid over het gebied dienen een bedrijfszeker netwerk te vormen aangevuld met hoge capaciteit straalzenderverbindingen voor de ruggegraat van het netwerk.

Op consultancy basis uitgevoerd inventarisatie en advies traject waarbij wensen en beschikbare technnische oplossingen de basis vormen voor een totaal Wireless netwerkontwerp.

Gebaseerd op het ontwerp kunnen de geraamde kosten in kaart worden gebracht,  wordt de geselecteerde technische oplossing in de praktijk getest en worden theroretische en praktische gegevens met elkaar vergeleken.

De praktische gegevens en het aangepaste netwerkontwerp maken het mogelijk de frequentieplannning uit te voeren en het draaiboek voor de realisatie samen te stellen.

Klik hier om terug te gaan naar Diensten en Turn-Key oplossingenEtherConnect
Dr. Lelykade 22a
2583 CM DEN HAAG

Tel. 070-3520672
Fax. 070-3506914
info@etherconnect.com